Hvad kan vi?

Vi leverer mekaniske komponenter i høj kvalitet, til tiden og med den nødvendige dokumentation

Hvad kan vi?

Fleksible løsninger

I vores kvalitetsafdeling hos HG Finmekanik er vores primære opgave at sikre, at de færdige emner leveres i den aftalte kvalitet, til den aftalte tid og med korrekt dokumentation.

Vi forstår, at ensartet kvalitet og finish på komponenter er afgørende for alle industrier, og vi arbejder konstant for at sikre at vores produkter opfylder de krav og standarder, der er, til de specifikke produkter. Vores produktion er fleksibel med seriestørrelser, der varierer fra en enkelt enhed til flere tusinde stykker. Vi fremstiller gerne prototyper, der kan hjælpe med at visualisere og forfine designet før masseproduktion.

Hos HG Finmekanik værdsætter vi et tæt samarbejde, og er vi dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder vores kunders krav og forventninger.

Kontakt HG Finmekanik

Har du spørgsmål eller brug for et prisoverslag? Udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Vores produktion

Vores produktionsudstyr, der omfatter både manuelt og CNC-styret udstyr, er opdateret i henhold til gældende standarder. Dette gør os i stand til at producere høj kvalitet komponenter til alle industrier. Læs mere om vores produktionsudstyr her.

Vi benytter kvalitetsmålingsudstyr som sikrer, at vores produkter lever op til de høje krav til toleranceniveauer. Dette udstyr er kalibreret af vores certificerede samarbejdspartnere, hvilket garanterer nøjagtigheden og pålideligheden af vores målinger.

Efter bearbejdning rengøres produkterne med ultralyd i et fuldautomatisk vaskeanlæg. Det sikrer, at vores produkter er rene og klar til brug, når de forlader vores faciliteter.

Kontakt os

Ring til os på 28 26 83 50, så tager vi en snak om dine muligheder. Du kan også skrive til os på hg@hg-finmekanik.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage.